Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2008

Έχω ένα ...όνειρο

Έχω ένα όνειρο ότι ζω σε μια χώρα όπου:
Οι Εισαγγελείς τρέχουν όχι για να προλάβουν και να καταστείλουν τους γάμους των ομοφυλοφίλων, αλλά τα εγκλήματα των τραπεζών και των μεγαλοκαρχαριών. Για να υπερασπίσουν τους μετανάστες και τις άλλες μειονότητες (οικονομικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές κά).
Ο Πρωθυπουργός ΔΕΝ είναι χωμένος στο Μαξίμου αλλά πανταχού παρών στα Νοσοκομεία, στις φυλακές, στο ΙΚΑ, στα σχολεία………. Όχι για να κυνηγήσει όπως προεκλογικά …κατσαρίδες αλλά για να δώσει άμεσα λύσεις και να αποκτήσει γνώση των τεκταινομένων.
Η αντιπολίτευση ΔΕΝ σκιαμαχεί και ΔΕΝ παλεύει για πρωτοκαθεδρίες και αριστερές ορθοδοξίες, αλλά για να συγκροτήσει κινήματα αντίστασης στον Καπιταλισμό και στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ΔΕΝ τρέχουν εκ των υστέρων για να «αποσύρουν» τις διατροφικές βόμβες αλλά τις ελέγχουν και τις σταματούν ΠΡΙΝ φτάσουν στα ράφια. Και φυσικά επιβάλλουν και το κλείσιμο των επιχειρήσεων που ασχημονούν.
Οι δάσκαλοι ΔΕΝ γίνονται λάστιχο σε δυο και τρεις δουλειές αλλά επιμορφώνονται , διαβάζουν, ενημερώνονται για τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων της νέας εποχής.
Οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ διαπλέκονται με τις εξουσίες (οικονομικές και πολιτικές), αλλά ελέγχουν την εξουσία από οπουδήποτε και αν πηγάζει, και φέρνουν στην επιφάνεια τα γεγονότα χωρίς φτιασίδια.
Οι ειδήσεις ΔΕΝ είναι show και κοκορομαχίες κάποιων μαϊντανών, αλλά παράθεση των γεγονότων και ανάλυση των συμβάντων . Ονειρεύομαι……

4 σχόλια:

busy bee είπε...

Το μόνο που μας έχει μείνει και μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα είναι να ονειρευόμαστε νομίζω!
Ωρα καλή!

Ανώνυμος είπε...

THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.
Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
Γι'αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008,στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

--ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ

Αυτή είναι η κοινή ανακοίνωση :

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 9/6/08 στα γραφεία της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή των ΑΔΕΔΥ, ΠΑΣΕΓΕΣ, Υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς, Δήμοι Αθηναίων και Πειραιωτών, Καταναλωτικές Οργανώσεις ΕΚΠΟΙΖΩ – ΒΙΟΖΩ – ΝΕΟ ΙΝΚΑ – ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ με θέμα το «Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στις 19 Ιουνίου κατά της ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ & της ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ».

Στη σύσκεψη εκφράστηκε η διάθεση όλων των φορέων για τον συντονισμό της δράσης και του Συλλαλητηρίου ως πρώτο βήμα κοινών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των φαινόμενων της Ακρίβειας και της Αισχροκέρδειας στην αγορά.

Οι αποφάσεις:

Α) Όλοι οι φορείς να απευθύνουν κοινή πρόσκληση συμμετοχής των πολιτών – καταναλωτών στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στις 19 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ. στο Σύνταγμα για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ & την ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ.

Β) Απαιτούν τη λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων κατά των «καρτέλ» και των ολιγοπωλίων που λυμαίνονται την αγορά, εκτοξεύοντας την ακρίβεια και τον πληθωρισμό σε διπλάσια ποσοστά από την υπόλοιπη Ε. Ένωση.

Γ) την δημιουργία μόνιμης επιτροπής των συλλογικών και καταναλωτικών φορέων για την κοινή παρέμβαση και δράση σε όλη την οικονομική αλυσίδα από τον παραγωγό έως τον καταναλωτή.

Δ) την απαίτηση για μείωση ή πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, των ΔΙΟΔΙΩΝ, των ΚΑΥΣΙΜΩΝ και των υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα.

Ε) την άμεση και ουσιαστική ενίσχυση των εισοδημάτων των εργαζομένων και των παραγωγών για να ανταπεξέλθουν στις δραματικές οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνει η ΑΚΡΙΒΕΙΑ και ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ που συνεχίζει να «καλπάζει» ανεξέλεγκτος!

Σ.Σ. Επισημαίνω: Ολοι να προγραμματίσουμε να είμαστε εκεί, να περιτρανώσουμε την αγωνία και τον θυμό μας για όσα συμβαίνουν εις βάρος των πολλών και υπέρ ελαχίστων.
ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ
Όχι στην αντικοινωνική ασυδοσία της αισχροκέρδειας
Όχι στην καταδίκη ΑΝΕΡΓΩΝ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΜΙΚΡΟΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΥΧΩΝ σε αργό βιολογικό και κοινωνικό θάνατο.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

Ανώνυμος είπε...

情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲