Πέμπτη, Ιουνίου 19, 2008

Διαγραφές στο ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ σε αντιδιαστολή με την τακτική συγκάλυψης, που ακολουθεί η ΝΔ, θα αναστέλλει την ιδιότητα του μέλους του Κινήματος σε όσους έχουν σοβαρή εμπλοκή στην υπόθεση της Siemens»
Με την δήλωση αυτή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για οριστική κάθαρση στο ΠΑ.ΣΟ.Κ
"δεν αποτελεί τεκμήριο για το αποτέλεσμα της δικαστικής ερευνητικής διαδικασίας"
Είναι μια πράξη που δείχνει τουλάχιστον ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πιστεύει αυτά που κατά καιρούς δηλώνει...
Ας αναμείνουμε τις εξελίξεις....και ας περιμένουμε φυσικά και τις ανάλογες δηλώσεις του μέντορα του κου Τσουκάτου, κου Κ. Σημίτη!!!!!!!!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σημίτης έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου ως ο πιο έντιμος πολιτικός. Ούτε οι αντίπαλοί του δεν έχουν τολμήσει να αφήσουν σκιές. προσπαθήστε να το κάνετε εσείς λιγούρια και δεκανίκια της ανίσχυρης, ανήμπορης και ανάξιας ηγεσίας.
βράστε στο ζουμί σας, την ώρα που ο λαός σας έχει γυρίσει την πλάτη.
Σιγά την κίνηση ματ του Γιωργάκη!! Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει;
Ακόμα και τα δεδομένα σας φαίνονται έπη!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΣ.
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα "λαμόγια" του εκσυγχρονισμού ακολούθησαν τη πολιτκή της "ευημερίας των αριθμών" αλλά ξέχασαν τι θα πει "κοινωνική συνοχή και ευημερία", οδηγώντας το ΠΑΣΟΚ σε ακρωτηριασμό απο την ελληνική κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες της. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν αυτά τα στελέχη είναι να αναστείλουν μόνοι τους, τις κομματικές ιδιότητες τους και να αποσυρθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού δε μας σεβάστηκαν και πρόδωσαν τους χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους που τους ψηφίζαμε και στηρίζαμε με κλειστά μάτια στο όνομα της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού της ελληνικής κοινωνίας...

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΑΡΑΓΕ;

"...Σχετικά, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, του οποίου στενός συνεργάτης ήταν ο Θ.Τσουκάτος, με δήλωσή του εξέφρασε τη λύπη του για την εμπλοκή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση της Siemens, εφόσον αποδειχθούν αληθείς οι ισχυρισμοί που προβάλλονται.

Ο κ. Σημίτης αναφέρει επίσης στη δήλωσή του, ότι με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται σκιές και αμφιβολίες για πάρα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια και χωρίς να έχουν καμία σχέση με όλα αυτά...."

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο συλλογισμός και η λογική των παλικαράδων του Γιωργάκη φοβερός.
Αφού τα πήρε ο Τσουκάτος (αν το έκανε) και ήταν κοντά στο Σημίτη, τότε δικαιώθηκε ο Γιωργάκης που τον διέγραψε
Μπράβο σας κύριε μεντζίνη. Ήσασταν ΠΑΣΟΚ και επί Σημίτη;

Νίκος Μεντζίνης είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ...ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Νίκος Μεντζίνης είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1979...ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΕΣΚΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗς ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ;
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι θερμοκέφαλοι οπαδοί του Γιώργου Παπανδρέου τρίβουν τα χέρια τους για όσα αποκαλύπτονται εις βάρος στελεχών του πάλαι ποτέ σκληρού πυρήνα των λεγόμενων εκσυγχρονιστών και συνεργατών του Κώστα Σημίτη. Μπορώ να καταλάβω την πρώτη αντίδραση που γίνεται με το θυμικό, ύστερα από όσα άκουσε από τον Σεπτέμβριο μέχρι χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σε δεύτερο χρόνο όμως πρέπει να καταλάβουν ότι τώρα βλέπουν το τυρί και δεν βλέπουν τη φάκα. Στη συνείδηση των πολιτών το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ενιαίο κόμμα. Τα περί καλών Παπανδρεϊκών, κακών Σημιτικών και υπονομευτών Βενιζελικών είναι μόνο για ξεκαθαρίσματα προσωπικών λογαριασμών στις τοπικές οργανώσεις. Και εάν η φάκα κλείσει, δεν θα κάνει εξαιρέσεις. Θα κλείσει για όλους.

Από τα ΝΕΑ 20-6-2008
ένας από τους θερμοκέφαλους είστε και εσείς

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι άραγε...Οι θερμοκέφαλοι ποιοι είναι...; Αυτοι που επιθυμούν τη κάθαρση ή εκείνοι που θέλουν να υπερασπιστούν τον χαμένο εκσυγχρονισμό. Σαφώς και η διαίρεση σε εσωκομαμματικά στρατόπεδα δεν συνιστά αποδεκτή λογική. Και σαφώς, όλα τα στελέχη που υπηρέτησαν το Κίνημα τη πέρίοδο 1994-2004 δεν είναι "λαμόγια". Υπηρχαν και υπάρχουν αξιόλογα και καθαρά στελέχη, που δεν συνέδεσαν το όνομα τους με έκνομες ενέργειες, που δεν λαδώθηκαν, δεν τα "πήραν" και προσέφεραν σημαντικό έργο στη χώρα. Όμως αυτοί που πρόδωσαν τις αξίες και τις αρχές του ΠΑΣΟΚ, αυτοί που χρησιμοποίησαν το κόμμα για να πλουτίσουν, αυτοί που είδαν το ΠΑΣΟΚ ως εργαλείο επίτευξης των προσωπικών τους επιδιώξεων και στόχων...όλοι αυτοί οφείλουν να τιμωρηθούν. Δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ απο εδώ και στο εξής και βεβαίως η στάση όλων μας πρέπει να είναι όχι απλά κριτική απέναντι τους αλλά αμείλικτη...Διαφωνεί κανείς άραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς απ΄ότι φαίνεται ή ήξεραν και κάλυπταν ή δεν μπορούσαν να δούν αυτό που όλος ο κόσμος έβλεπε: την διαφθορά σε όλο της το μεγαλείο, τον αδικαιολόγητο πλουτισμό, το βόλεμα των ημετέρων!
Γι αυτό ο κόσμος έφυγε, το πουλάκι έχει πετάξει και ούτε Γιωργάκης ούτε Μπένυ ούτε κανείς δεν ξεπλένει πιά αυτό το κόμμα!Κοντά στα ξερά κάηκαν και τα χλωρά (όσα υπήρχαν)
Πάντως φαίνεται να ξεχνάτε όλοι οι Πασόκοι ότι είμασταν εδώ και μέχρι το 2004 και δεν έχουμε χάσει -δυστυχώς για το κόμμα σας- τη μνήμη μας.