Τρίτη, Μαρτίου 04, 2008

Η εποχή της μάσκας

Επιτέλους εποχή για πολιτικάντηδες !!! Η εποχή που η μάσκα γίνεται must η εποχή των μεταμφιέσεων.
Οι δημοσιογράφοι άφησαν κατά μέρος της δίγραμμες επιταγές, καταχώνιασαν σε θυρίδες τα εκατομμύρια που κέρδισαν με τον ιδρώτα του προσώπου τους και το καθημερινό ρεπορτάζ και φορώντας τα απλά armani τους, ξαναγύρισαν στο έργο τους: στον έλεγχο της εξουσίας(!!).
Οι επαναστάτες της διπλανής πόρτας(ΑΚΟΑ – ΔΕΑ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΚΕΔΑ – ΚΟΕ – ΚΟΚΚΙΝΟ – ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ – ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ), οι του Σύριζα βρε!!, άφησαν τις ολονύχτιες συζητήσεις για το μέλλον του κομουνισμού σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης, και φόρεσαν την αστραφτερή μουσούδα της νέας γενιάς, του trendy νέου που όλες οι μαμάδες ονειρεύονται για τις κόρες τους και αμέριμνοι μελετούν τις δημοσκοπήσεις που επί σειρά ετών κατήγγειλαν ως μέσο της αστικής τάξης να οδηγήσει τις λαϊκές μάζες στην περιθωριοποίηση.
Οι original επαναστάτες του Κ.Κ.Ε, ΔΕΝ έχουν πρόβλημα ούτε τις αποκριές. Η ανάλυσή της Κεντρικής Επιτροπής δεν αφήνει κανένα περιθώριο: Η στολή τους είναι μόνιμη, ορθόδοξη και διαρκής: η εργατική φορεσιά με την κονκάρδα της συνεπούς επαναστατικής δράσης.
Οι Πασόκοι, δεν έχουν χρόνο για τέτοια, έχοντας ξεσκίσει στις κατ` επανάληψη εκλογικές τους διαδικασίες, μάσκες, στολές και οτιδήποτε έκρυβε από τα μάτια του κόσμου τα γεροντόπαχα που απέκτησαν από τη νομή της εξουσίας, φορούν μόνο το τελευταίο φύλο συκής που τους απόμεινε: τη σιωπή τους και ζητιανεύουν την ανοχή και τη λύπησή μας.
Οι Νεοδημοκράτες έχουν άλλα προβλήματα: Παρότι στην γκαρνταρόμπα τους βρίσκεται ο μεγαλέξανδρος και όλες οι στολές από τα ιερά και όσια της φυλής, φέτος η απαγόρευση είναι ρητή: κανείς να μην τις χρησιμοποιήσει, αλλά να ντυθούν κάτι πιο ήπιο: «κουμπάροι, «Γενικοί Γραμματείς» και άλλα τέτοια ευτράπελα που σαφώς θα τραβήξουν την ευνοϊκή προσοχή των θεατών. Το πρόβλημα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι στα αλήθεια συμβασιούχοι κι άνεργοι που θέλουν μονιμοποίηση και ίσως δημιουργηθεί εύλογο πρόβλημα από τους συνειρμούς που θα δημιουργηθούν λόγω της επικαιρότητας.
Για τα μέλη του ΛΑΟΣ τα πράγματα φέτος είναι απλά: Περικεφαλαίες, δόρατα μακεδονικά και άλλα τέτοια διεθνιστικά. όμως δεν θα τους βρείτε στα πάρτυ αλλά μάλλον στα συλλαλητήρια.
Ότι και να επιλέξετε οι αποκριές εποχή ξενοιασιάς και ανοχής, τα επιτρέπουν όλα.(Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΟΛΜΗ 05/03/2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια: