Πέμπτη, Μαρτίου 20, 2008

Αυτές τις εικόνες ΔΕΝ θα τις δείτε...... στις "ειδήσεις" και στις εφημερίδες




Από alzap
ΥΓ. Οι φωτογραφίες με τον Γιώργο Παπανδρέου βρίσκονται στην διεύθυνση:http://multimedia.papandreou.gr/arx/photos.showPhotos?i_thema=12761

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα τις δούμε, γιατί κάποιοι προστατεύουν τον Γιώργο από τη γελοιοποίηση.
>> Να συμμετέχει επί 10-15 χρόνια σε κυβερνήσεις που είναι συνυπεύθυνες για την κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος και τώρα να δηλώνει ότι αυτός έχει μια κρυφή λύση και δεν την λέει.
>> Να λειτουργεί διαχρονικά ως φερέφωνο κέντρων αποφάσεων της Αμερικής και της Ευρώπης και τώρα να βγαίνει με υψωμένη τη γροθιά για να παραπλανήσει ποιους; Αν υπήρχαν κάποιοι για παραπλάνηση, δεν θα βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ τόσο χαμηλά στις δημοσκοπήσεις...

Νίκος Μεντζίνης είπε...

Υπεύθυνος ΚΑΙ για την κατάρευση του ασφαλιστικού; "κρυφή λύση"; μα το ΠΑΣΟΚ έχε προτάσεις για το ασφαλιστικό, δεν λέω σωστές ή όχι αλλά είναι σε δημόσια διαβούλευση και εκεί ας κριθούν. Όσ για το "Αμερικανόφιλος" έλεος ρε παιδιά , τα ίδια λέγατε και για τον Αντρέα επί σειρά ετών.

Ανώνυμος είπε...

Καιρός ήταν να καταλάβουν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να κατέβουν στο πεζοδρόμιο, δίπλα στον εργαζόμενο που αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων. θα πάρει καιρό στην κοινωνία βέβαια να εμπεδώσει αυτή την εικόνα.